D.J. ze Zárybského dvora


Z důvodu rozšíření naší smečky Vás zveme na aktualizovanější stránky https://shadowsofthehappiness.weebly.com/, ovšem tuto stránku také budu aktualizovat, jen ne tak často.
barbarpoz@seznam.cz

8.3. 2014 Jarní dvojzkoušky

09.03.2014 09:17

8. března jsme vyrazili na první oficiální závody v roce 2014, kterými jsme zahájili sezónu také naším prvním startem v kategorii LA2. Rozhodčí byla Kateřina Lerlová od které mám parkury moc ráda. Běhaly se dvoje zkoušky ze kterých jsme vyšli s dalším DISkem do naší krásné rodinky ve výkonostňáku, ale i s první zkouškou LA2.

1.zkouška

Moje hloupé zmatky si budu vyčítat hodně dlouho, protože se Dýdánek snažil, byl rychlý a měli jsme šanci parkur zaběhnout dobře. Ale nervozita působí a co se dalo čekat, když někdo běží úplně jinak, než si to nachodí.. Slalom se nám stal osudným, namotala jsem se D.J. do dráhy a po špatném náběhu jsme se již jen vezli. :) 

2. zkouška

Tady už to bylo o něco lepší. Skončili jsme se zkouškou na VD 10. z 30. :). Kdyby nebylo hloupé zóny, kterou si panička neohlídala a laťka, která byla dole také moji vinou tak jsme mohli být na bedně se zkouškou na V, ale to už tak chodí, kdyby, kdyby, kdyby. Máme další motivaci pro příště.:) 

 

Tady alespoň video z té úspěšnější zkoušky: https://www.youtube.com/watch?v=ktb4AkGhgeQ :)