D.J. ze Zárybského dvora


Z důvodu rozšíření naší smečky Vás zveme na aktualizovanější stránky https://shadowsofthehappiness.weebly.com/, ovšem tuto stránku také budu aktualizovat, jen ne tak často.
barbarpoz@seznam.cz

Neoficiální agility závody 'O Sultánovu blechu' 11.5.2013

11.05.2013 18:44

Ráno v 7 jsme vyrazili do Rýzmburku, kde se závody konaly. Od 8:00 byla prezence.Od nás to je tak 40 minut cesty a 20 minut jsme si nechali na bloudění, které se nám přeci jen nevyhlo. :D Ale nakonec jsme dorazili akorát. 

Běhali jsme v kategorii začátečníci, celkem nás bylo 19. Všechny kategorie se vyhodnocovali dohromady. Běželi se 2 jumpingy a hra.

Rozhodčí: Veronika Gavlasová

I. Parkur - 14. místo

Parkur se nám ale povedl i když vzhledem k umístění to moc nevypadá. Celkově 4. nejlepší čas. Velikost L (55 - 65 cm) zde byla ale bohužel o trošku větší než jsme zvyklí, na tréninkách běháme na 55 cm a na závodech tipuji byla 65 cm. Takže D.J. vzhledem k tomu, že normálně nijak moc neshazuje shodil 2 skočky. 

II. Parkur - 13. místo

Opět umístění nic moc, ale tady už tak spokojená nejsem. Můžu se zlobit akorát tak na sebe, že jsem nedotáhla tunel a D.J. mi místo něj vzal skočku, ale počítalo se to pouze jako chyba.

Hra

Hra probíhala tak, že se utvořili dvojice a ty proti sobě běželi paralerní parkur, který se skládal z tunelu a tří skoček, kdo z dvojice byl rechlejší a bez chyb postoupil do dalšího kola. V prvním kole jsme postoupili, ale v druhém, kdy se mu líbila fenečka, která s námi byla ve dvojici byla silnější, takže místo do tunelu utekl za fenkou.... :-(

Vše časem dopilujeme, já jsem s ohledem na to, že to byli naše 2. závody  spokojená. :) 

FOTO: https://agility-ryzmburk.rajce.idnes.cz/Neoficialni_zavody_o_Sultanovu_blechu_11.5.2013/